sâmbătă, decembrie 26, 2015

Tutorial: Cum schimbi siguranța pentru brichetă la Chevrolet Spark ?

     Schimbarea unei siguranțe arse din panoul de bord al autovehicolului este una dintre operațiunile pe care o poți face sigur / singură, fără a mai trece pe la un mecanic / electrician care să te taxeze. Siguranța pentru brichetă se găsește în panoul interior cu siguranțe. În același panou se găsesc și siguranțele pentru casetofon, lampa de stop, incuietorile ușilor, airbag, lampa de habitaclu etc.
panou interior de sigurante Chevrolet Spark / foto: nesimtit.blogspot.com
   Ca să ajungeți la acest panou trebuie să fiți puțin flexibil / flexibilă (la propriu) pentru că accesul către locul în care este plasat este destul de dificil. Un sfat: scuturați covorașele sau spălați-le înainte de a trece la treabă! Unde se găsesc aceste siguranțe, în video.




Te interesează Cum schimbi stopul spate Chevrolet Spark ?

2 comentarii :

rentacarotopeni85 spunea...

Este destul de greu daca nu te pricepi.







rent a car Bucuresti

Cetăţeanul spunea...

Multumesc pentru comentariu, Rent Acar. Pentru genul de utilizator care cheama electricianul ca sa schimbe un bec in casa da, e destul de greu. :) Majoritatea care stiu sa schimbe o siguranta nu au idee unde este pozitionata cutia de sigurante in interior. Mai ales ca nu e trecuta in nicio schema in manualul autoturismului.

Publicitate